Четвер, 03 січня 2019 12:08

Майбутнє концепту Royal Enfield KX досі туманно

Як стало відомо MotoNews.com.ua, глава марки обіцяє розглянути всі варіанти.

На Міланському моторшоу в початку листопада Royal Enfield представив концептуальний боббер KX. Тоді представники марки розповідали, що ніякого серійного майбутнього у прототипу немає, а основна мета презентації - показати можливості команди дизайнерів та інженерів, які побудували мотоцикл.

Однак тепер глава RE Сіддхартха Лал зазначає, що ще не до кінця визначився з майбутнім моделі. Про це повідомляє MotoNews.com.ua.

«Нам треба було десятиліття, щоб перейти від 350 до 500-кубових моторів. Найближчим часом ми плануємо вийти на внутрішній і європейські ринки з новими моделями, оснащеними двигунами з об'ємом 650 см3. Деякі інші виробники мають іншу бізнес-модель, але нам не потрібен широкий модельний ряд для задоволення наших амбіцій. На даний момент KX залишається концептом. Ми оцінюємо реакцію публіки. Одне можу сказати з упевненістю: якщо ми вирішимо випустити серійну версію боббера, це буде більше, ніж мотоцикл. Але остаточне рішення ще не прийнято», - пояснив президент фірми.

Виставковий зразок став сучасним втіленням оригінальної моделі 1936 року. Він оснащується V-образним двигуном об'ємом 838 «кубів», що видає 90 к.с., в парі з яким працює 6-ступінчаста трансмісія. Він отримає одиночне сидіння, інтегровану в кожух вилки світлодіодну фару, цифрову приладову панель з навігатором і інтеграцією по смартфоном, а також плоский бак.

Media

MotoNEWS