Середа, 07 червня 2017 18:06

Мотоцикл Geon Invader 150

Байк Geon Invader 150 - судячи по зовнішньому вигляду машинка виглядає дуже навіть привабливо не дивлячись на маленький движок. Мотоцикл належить до класу круизеров (правда малокубатурних).

Двигун Geon Invader 150 - це сучасний 4-тактний силовий агрегат повітряного охолодження. За тяговим якостям пишуть в описах, що непоганий але по факту що ви можете вимагати від движка такої кубатури тим більше це круизер. Відгуки власників мотоцикла зустрічав різні: одні раділи, не дивлячись на недоліки китайців, інші скаржилися, що він швидко сиплеться! Це дивлячись кому як пощастить і хто як їздить на мотоциклі. І на славній макак можна влаштувати великий пробіг без шкоди мотоциклу. Витрата палива при русі по трасі в середньому темпі становить всього 2.3 літра на 100 кілометрів пробігу, що забезпечує Geon Invader 150 запас ходу в 600 кілометрів завдяки 14-літровому баку.

Кермо широке, як і має бути на мотоциклах такого типу.

Як і основну частину малокубатурніков його реально розігнати до 120 км / год, тим більше що вага маленький. Але для нього нормальна крейсерська швидкість 75-80 км / год.

Гальмівна система складається з встановлених спереду і ззаду гідравлічних дискових гальм з 2-поршневими супортами.

Підвіска вдає із себе гідравлічну передню вилку з пір'ям діаметром 33 міліметри, доповнену двома задніми амортизаторами з регулюваннями попередньо стиснуті пружин, які працюють в парі зі сталевим маятникових важелем.

Колеса мотоцикла Geon Invader 150 - це литі легкосплавні диски ажурного малюнка, взуті в покришки які призначені для мотоциклів даного класу.

Що стосується посадки то тут класичне сідло для райдера і невелика подушка для нажопніка зі спинкою. Нічого нового і зайвого.

Additional Info

MotoNEWS