Вівторок, 06 листопада 2018 10:00

На ринок України вийде новий ендуро Geon X-Road 250

Як стало відомо MotoNews.com.ua, в першій половині листопада очікується надходження оновленого лайт ендуро Geon X-Road 250. При цьому модель отримала три модифікації:

1. Off-road STND - це версія з позашляховими покришками з помірним протектором, аналоговий спідометр і стандартний амортизатор. Модифікація виникла, як відповідь на численні запити українських покупців про бюджетну версії.

2. Off-road PRO - це версія з позашляховими покришками Kenda з агресивним (крос / ендуро) протектором, цифровим світлодіодним спідометром і тайванським регульованим амортизатором Fastace.

3. On-road PRO - відрізняється від Off-road PRO тільки покришками - тут встановлені дорожні покришки Kenda. Обидві версії PRO увазі: амортизатори Fastace, цифрові спідометри і покришки Kenda. Про це повідомляє MotoNews.com.ua.

Всі версії мотоциклів оснащуються армованими захистами рук, гелів акумуляторами Dynavolt, а також продовжує діяти спеціальна програма - при купівлі будь-якого мотоцикла Geon покупець отримує в подарунок моторне масло Motul на дві перші заміни для підвищення результативності обкатки.

До останніх модифікацій всіх версій цього року відносяться такі покращення:

• з'явилися версії з цифровими спідометрами
• в структуру електропроводки вбудовані вологозахищені роз'єми
• встановлено новий паливний кран
• в базовій комплектації включена додаткова фара з кріпленням на кермо на 4 світлодіода
• на кермо виведено USB порт
• розширена колірна гамма - додані наклейки з камуфляжним зеленим мотивом

Любителі далеких поїздок оцінять длинноходную підвіску, широке сидіння і комфортну посадку на мотоциклі, так само є платформа під багажний кейс.

MotoNEWS