Четвер, 03 січня 2019 12:08

Domino’s Pizza продає дивний трицикл

Як стало відомо MotoNews.com.ua, модель намагалися використовувати в доставці в 1980-і роки.

Піцерія Domino's виставила на продаж на дошці оголошень Facebook оригінальний транспортний засіб, який намагалися використовувати для доставки фаст-фуду в 1980-і роки. Триколісний Tritan A2 зовні стилізований під винищувач, хіба що без крил.

У рух «літак» призводить 440-кубовий роторний двигун Syvaro, що видає 30 к.с. максимальна швидкість досягає 153 км/г, а з місця до 100 км/г апарат розганяється за 17 секунд.

Техніка розрахована на одну людину і вантаж, а доступ в кабіну здійснюється як на справжніх винищувачах, через зсувний ліхтар. Створенням транспортного засобу займалися фахівці нині не існуючої фірми Tritan Ventures з Мічигану. Всього було побудовано десять прототипів, які планувалося протестувати в кількох ресторанах мережі, а потім поширити на все піцерії «Домінос» як інноваційний засіб доставки. Про це повідомляє MotoNews.com.ua.

На сьогоднішній день відомо лише про сім збережених примірників Tritan A2. Нинішній власник хоче виручити за трицикл 23 000 доларів. До слова, навіть не дивлячись на сміливу ціну, покупець знайшовся буквально за пару днів. На момент написання новини модель вже продана.

MotoNEWS