Вторник, 29 июня 2021 16:16

Обмін авто без додаткових грошей? Реально з розстрочкою вартості

Чудова можливість обміняти авто без додаткових грошей – виконати заміну машини з оформленням розстрочки. Таку послугу зараз пропонують великі майданчики, у яких оформлені всі державні папери щодо лізингу та кредитування. Сутність пропозиції виражається в тому, що клієнт може продати компанії власну машину і вибрати дорожчий варіант без сплати різниці. Ця різниця буде переформатована в платежі, які потрібно буде сплачувати у майбутньому за новішу та дорожчу машину. У статті розкриємо процес у деталях.

      Обмін авто без додаткових коштів можливий лише у двох випадках – коли власники міняються ключ на ключ або при оформленні на майданчику іншого автомобіля у розстрочку. В інших ситуаціях для придбання дорожчого варіанта знадобиться заздалегідь зібрана сума коштів для доплати, тому цей варіант не розглядаємо. Обмін авто ключ на ключ не допоможе отримати кращий варіант, адже в такому випадку заміна буде як у приказці «шило на мило». Тому зараз доцільно розглядати варіант отримання новішого та дорожчого варіанту – обмін авто з розстрочкою.  

       Обмін авто з розстрочкою можливо здійснити тільки на майданчику, адже у фізичних осіб немає необхідних ліцензій та дозволів, які гарантуватимуть безпеку грошей та захист прав клієнта. Тому радимо перевіряти наявність документів та строк роботи на ринку. Початок процесу виражається в оцінюванні машини клієнта, яку він бажає продати. Для об’єктивності результатів представники компанії використовують показники ринкової вартості, технічного стану та популярності моделі. Якщо оцінка влаштовує клієнта, то фірма викуповує авто, але якщо клієнт бажає отримати більшу суму, то потрібно виставити машину за комісійною пропозицією. Наступний етап обміну авто – вибір машини для оформлення. Компанія пропонує асортимент на майданчиках та сайті, клієнт обирає машину та починає процес оформлення. При високій ціні є можливість оформити розстрочку і сплачувати вартість у майбутньому. Після виплати боргу машину переоформлюють на Сервісному центрі. Договір розстрочки закривається.

       Де виконати обмін авто з розстрочкою? ПланетАвто – надійна компанія для швидкої заміни машини. Понад 25 майданчиків в різних містах держави, 9500 пропозицій на сайті для оформлення, 15 років стажу та понад 100 працівників на майданчиках та у Call-центрі. Оцінити машину клієнт може навіть онлайн, що допоможе зекономити час та нерви. Вибрати машину на ПланетАвто та оформити розстрочку не складе труднощів. Всі подробиці на ПланетАвто.