Тест-драйвы и обзоры мототехники

С момента своего дебюта в 2015 году Yamaha MT-07 пользуется популярностью благодаря своей мощности, агрессивному дизайну и легкости управления. Чтобы оставаться впереди конкурентов, Yamaha обновила мотоцикл, сосредоточив внимание на стиле и взаимодействии с водителем, сохранив при этом основной характер модели.
Чудова можливість обміняти авто без додаткових грошей – виконати заміну машини з оформленням розстрочки. Таку послугу зараз пропонують великі майданчики, у яких оформлені всі державні папери щодо лізингу та кредитування. Сутність пропозиції виражається в тому, що клієнт може продати компанії власну машину і вибрати дорожчий варіант без сплати різниці. Ця різниця буде переформатована в платежі, які потрібно буде сплачувати у…
Вторник, 15 июня 2021 09:34

Регулируем карбюратор К62

Карбюратор один из основных узлов мотоцикла, который влияет на роботу вашего мотора вашего байка. Его правильная регулировка влияет на то ка он заводится, работает, мощность двигателя.
MZ -Эти две буквы на мотоциклетном баке были известны практически всему миру. Это название народного предприятия ГДР «Моторрадверк Цшопау» («Motorradwerk Zschopau»), которое без сомнения является одним из самых известных среди социалистических стран мотоциклетным предприятием.
Що таке обмін авто? Це процес продажу своєї машини і моментального отримання іншої. Обмін може відбуватись будь-яким чином, наприклад, можна довго продавати транспортний засіб через сайти-оголошення і потім знайти там же новий собі і почати його оформляти. Можна домовитись з товаришем про обмін з доплатою і поїхати до Сервісного центру для переоформлення. А можна скористатись швидким та вигідним варіантом, а…