Середа, 28 листопада 2018 15:38

Curtiss Motorcycle запускає краудфандінгову кампанію

Як стало відомо MotoNews.com.ua, виробник електробайків почав продавати акції.

Пару років тому американський виробник преміальних мотоциклів Confederate оголосив про масштабне ребрендинг. Саму фірму перейменували в Curtiss Motorcycle, а випускати вона стане мототехніку ні з бензиновими, а з електричними моторами.

Тепер же стало відомо, що нова компанія запустила краудфандінговий проект. Боси почали активний пошук інвесторів, яким пропонується придбати 5 000 акцій за тисячу доларів. При цьому представники марки відзначають, що на даний момент зібрано вже $ 1,7 млн. Від дев'яти інвесторів. Про це повідомляє MotoNews.com.ua.

Подібні проекти досить ризиковані з точки зору бізнесу. Навряд чи «акули бізнесу» встигли забути приклад Skully. З іншого боку, у Curtiss є незаперечні переваги: ​​за час існування Confederate випустив понад тисячу дорогих мотоциклів, а зараз нові моделі будуть будуватися на базі досить популярних в Європі Zero.

З іншого боку, недавно представлений Zeus не отримав сертифікат DOT, що дозволяє використання на дорогах загального користування. У байка немає дзеркал, поворотников, навіть майданчики під номерний знак. Та й заявлені характеристики далекі від реальних: інженери обіцяють запас ходу до 450,6 км, в той час як електробайкі Zero проїжджають на одному заряді батарей не більше 321,8 км.

MotoNEWS