Вторник, 20 апреля 2021 16:12

Обмін авто по-українськи: швидко і вигідно з професійною компанією

Що таке обмін авто? Це процес продажу своєї машини і моментального отримання іншої. Обмін може відбуватись будь-яким чином, наприклад, можна довго продавати транспортний засіб через сайти-оголошення і потім знайти там же новий собі і почати його оформляти. Можна домовитись з товаришем про обмін з доплатою і поїхати до Сервісного центру для переоформлення. А можна скористатись швидким та вигідним варіантом, а саме зробити обмін авто за 1 день у професійній компанії. Що мається на увазі та як проходить процес? Розглянемо детальніше.

      Обміняти авто з розстрочкою може кожен, для цього потрібно лише мати оформлену на себе машину, свій паспорт та ідентифікаційний податковий номер. Наступним кроком потрібно знайти компанію, яка може допомогти з процесом. Потрібно перевірити документи фірми на наявність актуальних ліцензій та дозволів на роботу від України, стаж роботи на ринку та відгуки. Після обрання потрібної, приїхати, зателефонувати або зв’язатись через сайт з представником компанії для початку процесу. Робітник може запропонувати 2 методи викупу, а саме: швидкий викуп за ціною фірми або комісійний викуп за власною ціною. В першому випадку процес відбувається за 1 день (якщо Сервісний центр України працює в цей день), у другому випадку – одразу після знаходження покупця компанією.

Після реалізації починається друга частина обміну – вибір та оформлення новішої та комфортнішої машини. Представник компанії запропонує вибрати будь-яке авто з майданчика або з сайту, зробити огляд та проїхатись на ньому перед оформленням. Машина виявилась дорожчою по вартості? Можна оформити в розстрочку і платити частинами, вартість проданої стане стартовим платежем і базою обчислення лізингу. Якщо все сподобалось, то можна підписати на майданчику договір і забрати транспортний засіб з ключами та документами.

Переваги: можна швидко зробити обмін авто, вибрати новішу та комфортнішу модель, отримати дорожчу версію та платити у розстрочку, легкість та безпека угоди. Мінуси: при оформленні у розстрочку наявність місячних внесків для виплати.

Обмін авто з розстрочкою? Легко з ПланетАвто! ПланетАвто мають 15-річний стаж праці, 3 десятки майданчиків по країні, розвинений відділ чату та телефонії, актуальний сайт з тисячами машин та можливість розрахувати вартість викупу онлайн. Бажаєте дізнатись вартість своєї машини вже зараз? Перейдіть до розділу «продати-обміняти» на ПланетАвто.