Четвер, 19 жовтня 2017 16:57

Представлений квадроцикл Yamaha Kodiak 450 2018-го року

Квадроцикл Yamaha Kodiak 450 зустріне 2018 рік оновленим і поліпшеним.

До 80% продажів серед повнопривідних квадроциклів доводиться на частку двомісних моделей, досить дивним здається принцип японських компаній, категорично відмовляються їх виробляти. Відрадно, що хоч свої одномісні ATV нащадки самураїв періодично покращують і модернізують. До 2018 року «улучшайзінгу» піддався середньорозмірний квадроцикл Yamaha Kodiak 450.

Нарешті одноциліндровий мотор Kodiak 450 позбувся карбюратора і придбав сучасну систему уприскування, що гарантує безпроблемний холодний пуск і економічність. Додаткові бонуси: найкраща чуйність двигуна на натискання курка «газу», більш плавне управління. Скажімо при підйомі в круту гору, куди корисніше хороша плавна тяга на низьких оборотах, ніж слабоконтроліруемий різкий ривок, настільки властивий «квадратах» з карбюраторним харчуванням.

З 2018 року в комплектацію Kodiak 450 включений електричний рульової підсилювач. В останні роки випускати важкий утилітарний квадроцикл без ЕРS ознакою поганого тону. Тим більше, що перший підсилювач керма на ATV встановила саме Yamaha.

Але що ще особливо сподобається фанатам марки «Yamaha», так це переміщення важеля селектора КП на кілька сантиметрів вище своєї старої позиції. Тепер важіль селектора при активних маневрах НЕ буде регулярно зустрічати з коліном пілота. Менше саден, краще настрій у власника. До речі, японські інженери змінили кріплення двигуна, намагаючись максимально прибрати вібрації. Знову ж ще один «+» в карму комфорту.

У Kodiak 450, як у деяких топових моделей вже в заводській комплектації все підготовлено під установку лебідки. Палять проводки, спеціальна монтажна майданчик. Все для клієнта і заради нього. Ще б пак двомісна модель з'явилася, тоді фанати квадроциклів Yamaha взагалі були щасливі.

MotoNEWS