Понеділок, 03 грудня 2018 10:33

Cherry’s Company: кастом Drag Queen

На цьому тижні в Японії стартує щорічне мотошоу Yokohama Hot Rod Custom Show. В цьому році авторитетна кастом-виставка проводиться в 27-й раз і можна не сумніватися, що ми побачимо масу цікавих робіт від майстерень з усього світу.

Перша робота, яка привернула мою увагу - байк Drag Queen - чергове дітище японського кастом-гуру Kaichiroh Kurosu (Каісіро куроса) і його майстерні Cherry's Company. За плечима куроса-сану більше 20 років роботи в основному з мотоциклами Harley-Davidson. Якщо ім'я прославленого японця вам ні про що не говорить, то деякі з його культових робіт точно скажуть багато: досить згадати BMW R1200GS, Harley-Davidson Street 750 Turbo або BMW R nineT. Про це повідомляє MotoNews.com.ua.

Відмінною рисою робіт Каісіро куроса є ручна обробка важливих елементів мотоциклів. «Я впевнений, що створення деталей за допомогою ЧПУ залишають поза передачею людську особистість, такі деталі не можуть повною мірою відобразити всю душу творця. - прокоментував Каісіро куроса. - Саме тому одного разу я вирішив робити якомога більше вузлів для своїх кастомов вручну. Щоб навчитися це робити, мені було потрібно багато років. Те, що зараз ви бачите перед собою - це вміння і талант, які купувалися і розвивалися роками ». Кастом-байк Drag Queen побудований на базі Harley-Davidson Panhead 1948 року. Як розповів Каісіро куроса, він завжди був небайдужий до старих і швидким мотоциклів. Саме в таких мотоциклах він черпає натхнення для своїх робіт.

MotoNEWS