Вівторок, 18 грудня 2018 19:59

Volkswagen побудував вантажний електровелосипед

Як стало відомо MotoNews.com.ua, новинка створена для перевезення малогабаритних вантажів в межах міста.

Фахівці Volkswagen побудували незвичайний транспортний засіб - електровелосипед для перевезення вантажів. Новинку назвали Cargo e-BIKE, а створена вона для перевезення малогабаритних вантажів в межах міста.

Технічні характеристики моделі не повідомляються. Ми лише припускаємо, що «великий для кур'єра» буде оснащений досить потужним акумулятором, запасу ходу якого буде вистачати не менш ніж на 100 км. Про це повідомляє MotoNews.com.ua.

«Світ не стоїть на місці. Незмінним залишається лише потреба виконувати перевезення людей і транспортування вантажів легко, безпечно і ефективно. Саме для цього ми працюємо. У майбутньому лінійка електроприводних транспортних засобів буде варіюватися від цього оригінального компактного триколісного вантажного велосипеда до моделей з автономним управлінням», - розповів голова правління VW Комерційні автомобілі Томас Седран.

Продажі Volkswagen Cargo e-BIKE почнуться в 2019 році.

До слова, поява подібної моделі в лінійці виробника не випадково. У Німеччині влада намагається боротися з невеликими що розвозять вантажівки, в той же час просуваючи ідею вантажних велосипедів. У країні навіть запущена кампанія «Я звільняю місто від вантажівок», в рамках якої приватні фірми можуть взяти у організаторів вантажні велосипеди терміном на три місяці. Плата за оренду транспорту складе 1 євро за кожну добу використання.

MotoNEWS