Середа, 11 жовтня 2017 15:28

В Україні з'явився самий прокачаний піт-байк від Geon

Як стало відомо MotoNews.com.ua, самий «прокачаний» серійний піт-байк Geon X-Ride 190 PRO Motard вже з'явився в українських мотосалонах.

Як повідомляє MotoNews.com.ua, команда Geon Engineering вирішила зробити спортивний тюнінг ближче кожному. І ось, в 2017 році бренд Geon випускає першу партію піт-байків серії X-ride з двигуном 190 куб.см. в серійному виконанні з ціною, яка не сильно відрізняється від 150-кубової версії.

Крім зростання показників потужності і крутного моменту, двигун обладнали 5-ступінчастою КПП, яка дозволяє не тільки розвивати більш високу максимальну швидкість, але і раціональніше розподіляти навантаження на двигун і дає роботу двигуна еластичнішою - передає MotoNews.com.ua.

І ще один важливий апгрейд - на новинці встановлений електростартер (і акумулятор), що значно спрощує не тільки повсякденне, але і спортивну експлуатацію. До того ж новий двигун отримав потужний генератор і в майбутньому це дозволить оснащувати модель повним комплектом світлотехніки.

В іншому мотоцикл обладнаний, як і 150-ка - 12-дюймовими литими колісними дисками, по стандарту PRO - передні і задні амортизатори регульованого типу, передня гальмівна система від Geon Engineering з високими показниками ефективності гальмування, зворотного зв'язку і рівномірного дозування зусилля.

Оновлений так само і дизайн наклейок.

MotoNEWS