Понеділок, 26 листопада 2018 17:42

Norton представив новий спортбайк

Як стало відомо MotoNews.com.ua, новинка оснащується 105-сильним мотором.

На виставці Motorcycle Live, що проходить в Бірмінгемі, Norton презентував новий спортбайк 650 Superlight.

Модель побудована на діагональної рамі з одностороннім алюмінієвим маятником, мотор є важливою частиною шасі. Мотоцикл оснащується тієї ж рядної «двійкою», що і Atlas, але тут агрегат налаштований під трек. Віддача двигуна об'ємом 650 см3 становить 106,4 кінських сил, а максимальний обертовий момент дорівнює 75 Нм.

Колісна база байка дорівнює 1 399 мм, а висота по сідла - 824 мм. За рахунок обважування, бензобака об'ємом 18 літрів і 17-дюймових колісних дисків BST з карбону суха вага моделі складає 158 кг. Апарат обладнаний повністю регульованою підвіскою Ohlins, гальмами Brembo, ABS, квікшіфтером, трекшн-контролем, анти-віллі, лаунч-контролем, системою безключового запуску двигуна, що управляє електронікою з трьома режимами роботи і 7-дюймової цифровою панеллю приладів. Про це повідомляє MotoNews.com.ua.

За додаткову плату потенційний покупець може обладнати спортбайк титановим вихлопом, але підходить такий аксесуар тільки для треку, його використання на дорогах загального користування заборонено. Він знижує вагу на 6 кг, і при цьому збільшує віддачу мотора на 6 «конячок».

У наступному році Norton планує виставити Superlight на Турист Трофі в класі Lightweight.

MotoNEWS