Середа, 28 листопада 2018 11:51

Перші Norton V4 попливли по конвеєру

Як стало відомо MotoNews.com.ua, байк оснащується 200-сильним мотором.

Британський виробник мототехніки Norton поступово розширюється. Якщо протягом останніх кількох років фірма випускала хіба що невеликі партії моделі Commando в різних виконаннях, то тепер на фабриці в Донінгтон Хіллі стартувало виробництво супербайка V4 RR.

У серці апарату встановлений 1200-кубовий V-образник потужністю 200 к.с. і 130 Нм крутного моменту, розроблений фахівцями Ricardo, а «бойове хрещення» в цьому році новинка пройшла на Турист Трофі. Байк побудований на алюмінієвому шасі і отримав масу карбонових і титанових компонентів. Завдяки широкому використанню полегшених деталей важить він всього 179 кг. Потенційний покупець може придбати як трековую версію, так і омологованим для використання на дорогах загального користування. Про це повідомляє MotoNews.com.ua.

Перші чутки щодо появи нового супербайка родом з Англії з'явилися ще в 2016 році. І перша ж партія з 200 Notron V4 SS була розкуплена буквально за пару тижнів за ціною $ 56 000. Через два роки світ побачила модифікація RR вартістю від 36 тисяч доларів.

MotoNEWS